Wat doen we?

HRS Loyalty BV levert u kant- en klare spaaracties met bekende A-merken. Dit betekent een grote herkenbaarheid en naamsbekendheid bij uw vaste en potentiële klanten. Onze merken staan garant voor kwaliteitsproducten wat het voor uw klanten nog aantrekkelijker maakt om mee te sparen. U creëert meer terugkerende bezoekers en krijgt meer traffic naar uw supermarkt.

Boodschappen doen bij uw supermarkt wordt hiermee steeds leuker voor uw klanten. U heeft geen omkijken naar de spaaractie, alles wordt door ons verzorgd. We leveren modern displaymateriaal voor de presentatie van de A-merk spaarproducten. Daarnaast ondersteunen wij de spaaractie met posters, spaarkaarten en spaarzegels. Alles wordt voor u op maat gemaakt, zonder extra kosten tijdens de looptijd van de spaaractie bezoeken onze merchandisers regelmatig uw supermarkt. Ze houden de voorraden voor u in de gaten en zorgen voor tijdige aanvulling van de spaarproducten, spaarkaarten en zegels. U hoeft zelf niets te doen.

Is de spaaractie voorbij en heeft u voorraden over? Geen probleem. U heeft bij ons 100% recht op retour. U loopt dus geen enkel financieel risico.

Alles rondom uw spaaractie hebben wij in eigen beheer; opslag, transport, eigen displaymateriaal en het verzorgen van P.O.S.-materiaal. Wij leveren het benodigde maatwerk om van uw spaaractie een succes te maken.